Lente en Blossom Gan

Zowel acupunctuurpraktijk blossom gan als de lente staan voor ontwikkeling, groei, bloei, gezondheid, vrije stroming van energie, creativiteit, verandering en een nieuw begin. Mijn Chinese meisjes naam Gan betekent lever; een van de 5 Chinese elementen, namelijk het hout element en dat hoort bij de lente. Bij de lever hoort ook; emoties, grenzen aanvoelen, grenzen verleggen. Voor uw gezondheid en geestelijk welbevinden vind ik deze thema’s heel belangrijk. In deze tijd en maatschappij zijn wij snel geneigd om teveel te willen. Hierbij kunnen wij nog al eens over onze eigen grenzen gaan. Hierdoor raken wij gestrest en kunnen we klachten krijgen. Het is hierbij belangrijk dat we weer naar onszelf luisteren,  dat we weten wie wij zijn en wat wij willen. Van hieruit kunnen we onze grenzen aangeven en keuzes maken. Ik begeleid u hierin d.m.v. acupunctuur en gesprek.

 

 

 

Mocht u klachten hebben of willen voorkomen dan kunt u contact met mij opnemen. Ik behandel u in mijn praktijk in Almere voor een speciaal lente tarief.

 

Na mijn studie aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie) en de opleiding Westerse Medische Basiskennis ben ik in 2017 gestart met mijn praktijk in Almere.

Bij mijn behandelingen kijk ik naar u als persoon (lichaam en geest, vroeger en nu) als onderdeel van het geheel en naar de oorsprong, de essentie van uw klachten. Uw behandeling stem ik hiermee op verschillende nivo's af voor een beter reslutaat.


Acupunctuur Almere
Acupunctuur Almere